Okoskulacs

19 990 Ft 16 990 Ft

Már előrendelhető az UV-C önsterilizáló okoskulacs

 A CRKL okoskulacs egy termosz, hidratációs emlékeztető és egy UV-C víz fertőtlenítő készülék egyben. A kulacstest orvosi rozsdamentes acélból készült és nem tartalmaz BPA vegyületeket. Kupakjában beépített időzítő segít a folyamatos hidratálásban, amely  megfelelő időközönként fény- és hangjelzéssel hívja magára a figyelmet. Az okoskulacs kupakjában lévő UV-C fertőtlenítő aktiválásával a vízben lévő baktériumok és vírusok 99,9%-át elpusztítja.

Ha ez mind nem lenne elég a termék árából származó bevétel 10%-át az általad választott környezetvédelmi célra fordítjuk.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

CRKL okoskulacs

Percenként 1 000 000 db PET palackot értékesítenek világszerte. Mutass példát és élvezd a CRKL okoskulacs nyújtotta előnyöket.

Duplafalú rozsdamentes orvosi acél termosz és LCD érintőkijelzős okoskupak a mindennapok kényelméért. Termékjellemzők: LCD érintőkijelző, beépített UV-C fény kibocsátására alkalmas LED, palacksterilizáló funkció, intelligens emlékeztető funkció, hőmérsékletkijelző, kiváló hőmegtartó képesség, 500 ml-es űrtartalom.

A csomag tartalmát képezi 1 db mágneses csatlakozóval ellátott USB töltőkábel, 1 db CRKL okoskulacs, 1 db hordozásra alkalmas szilikongyűrű+ 1 db alumínium karabiner, 1 db használati útmutató, 1 db Julka újrahasználható hálós textil bevásárlószatyor

Ha ez mind nem lenne elég a termék árából származó bevétel 10%-át az általad választott környezetvédelmi célra fordítjuk.