Csomag – CRKL KARÁCSONY

15 990 Ft 11 990 Ft

A csomag árának 50%-a TÁMOGATÁS

1 db CRKL Karkötő-fekete + 1 db CRKL Karkötő Ice + 2 db tetszőleges, egyforma CRKL Fa charm

Támogasd a CRKL karkötővel a hazai környezetvédelmet. Unisex design, újrahasznosított PET zsinór, CRKL logóval ellátott alumínium záróelem, 2 db alumínium hurokzáró henger, 8 db réz-ötvözet stopper a charmok rögzítéséhez

Törlés
Cikkszám: 3333-1-1 Kategóriák: , ,

Leírás

1 db CRKL ICE karkötő

1 db CRKL fekete Unisex karkötő

A CRKL karkötő  megvásárlásával egyenlő arányban, a termék árának összesen 50%-ával támogatod a PET KUPA (10%), A Hortobágyi Madárkórház (10%),a ForTomorrow (10%), a Humusz Szövetség (10%) mindennapi működését és a MyForest Faültetés projektjét (10%). Tetszőlegesen gyűjtheted rá a 4 elements charmokat, kialakítva saját zöld portfóliódat.

2 db Tetszőleges FA charm

CRKL karkötőkre gyűjthető, bútoripari hulladékból készített egyedi körtefa charm megvásárlásával készített támogathatod az általad választottt projektek egyikét.

Termékeink kizárólag újrahasznosított és/vagy újrafelhasznált anyagokból készülnek, ezzel is letéve voksunkat a zero waste megközelítés mellett.

Amellett, hogy non-profit szervezeteket, alapítványokat támogatunk termékeinkkel, saját projektekkel is hozzá kívánunk járulni a zöldebb jövőhöz. Továbbá olyan innovatív kezdeményezéseket, kutatásokat is kívánunk támogatni, melyek úttörők lehetnek a környezetért folytatott harcban.

Figyelem! Az alumíniummal való érintkezés nagyon ritka esetekben fémallergiát okozhat.