Gyűjtsd a CRKL charmokat, támogasd partnereinket és kövesd nyomon a my crkl fiókodban a kiérdemelt jutalmaidat.


Image

Earth

Az ŐSERDŐ jelvény megszerzéséhez gyűjts össze három különböző alapanyagú EARTH charmot  vagy ültess legalább 10 fát a CRKL-MyForest faültetés projekt keretében.
Gyűjtök még
Image

Water

A VÍZESÉS jelvény megszerzéséhez gyűjts össze három különböző alapanyagú WATER charmot  vagy járulj hozzá a WATER ELEMENT projektekhez legalább 5000 FT értékben.
Gyűjtök még
Image

Fire

A VULKÁN  jelvény megszerzéséhez gyűjts össze három különböző alapanyagú FIRE charmot  vagy járulj hozzá a FIRE ELEMENT projektekhez legalább 5000 FT értékben.
Gyűjtök még
Image

Air

A TORNÁDÓ jelvény megszerzéséhez gyűjts össze három különböző alapanyagú AIR charmot  vagy járulj hozzá az AIR ELEMENT projektekhez legalább 5000 FT értékben.
Gyűjtök még

Szerezd meg mind a négy jelvényt és érdemeld ki a kereskedelmi forgalomban nem kapható CRKL Alu HŰSÉG charmot egy ajándék karkötőn.

Image

Érdemeld ki a CRKL oklevelek egyikét


Gyűjts össze elemenként három különböző alapanyagú charmot vagy támogass egy konkrét element projektet minimum 10 000 Ft-tal!

Pörögj rá a GALAXY charmra
Ha összegyűjtessz legalább 1 db műanyag, 1db fa, 1db réz és 2 db alu charmot a kartkötődre, mi jutalmul ajándékba adunk neked egy CRKL GALAXY charmot, ami kereskedelmi forgalomban nem kapható.